Skip to main content

Política de privacidad

Per mitjà del present text s'informa als usuaris d'aquesta web de les condicions generals que regeixen per a la seva utilització i consulta. Aquestes suposen per part dels usuaris l'acceptació plena de les condicions exposades en aquest document. El visitant es compromet a utilitzar aquest web i els serveis que s'ofereixen de conformitat amb la llei, aquestes condicions generals, així com amb la moral i bons costums generalment acceptades i l'ordre públic. L'usuari s'obliga a indemnitzar Centre de Podologia Terrassa per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l'ús d'aquesta web, infringint la legalitat vigent. També s'informa en aquest document de les condicions particulars que regeixen per a la contractació de determinats serveis que s'ofereixen en aquesta web. Centre de Podologia Terrassa es reserva el dret de modificar les condicions legals que s'exposen en aquest document sense previ avís.

Propietat legal i copyright. Limitació de responsabilitat.


Aquesta web i el seu contingut és propietat de Centre de Podologia Terrassa, entitat editora i propietària d'aquesta. Excepte autorització prèvia, expressa i per escrit es prohibeix qualsevol transmissió, cessió, venda, lloguer i / o exposició pública d'aquesta web o qualsevol part de la mateixa. Centre de Podologia Terrassa es reserva el dret de modificar el contingut de la web sense previ avís i sense cap tipus de limitació. L'entitat declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat i / o continuïtat d'aquesta web i dels serveis que s'ofereixen en ella. Les persones o empreses que remetin qualsevol tipus d'informació a Centre de Podologia Terrassa es comprometen a que la mateixa sigui veraç i que no vulneri qualsevol dret de tercers ni la legalitat vigent. Si vostè. creu que qualsevol contingut i / o informació d'aquesta web vulnera un dret legítim o la legalitat vigent no dubti en contactar amb nosaltres:

Entitat: Centre de Podologia Terrassa, S.L.
Adreça Postal: Av.Abat Mercet, 43 3r 3a, 08225 Terrassa, Barcelona
Telèfon: 93 735 83 98
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la llei espanyola.

Política de protecció de dades personals


Centre de Podologia Terrassa situada a Terrassa, i titular del domini www.podologiaterrassa.com, és titular també de la base de dades generada amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris. L'usuari autoritza el tractament automatitzat de les dades personals subministrades, necessaris per a la prestació dels serveis oferts www.podologiaterrassa.com, respectant sempre la legislació espanyola sobre protecció de les dades. Aquesta informació és rebuda per Centre de Podologia Terrassa i mai és venuda, cedida o llogada a altres empreses o entitats. Ocasionalment, Centre de Podologia Terrassa pot enviar un e-mail notificant millores o novetats que es produeixin en aquesta web o en alguna altra web de l'entitat, així com tant de serveis propis que oferim. En qualsevol moment poden donar-se de baixa enviant un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. La informació personal recollida dels usuaris registrats és emmagatzemada en bases de dades propietat de Centre de Podologia Terrassa, que assumeix les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixin la confidencialitat i integritat de la informació d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable. L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant (Centre de Podologia Terrassa) el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Att:
Centre de Podologia Terrassa.

Av.Abat Marcet, 43 3r 3a
08225 Terrassa, Barcelona
T:93 735 83 98
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

© Centre de Podologia Terrassa. Todos los derechos reservados.